Rapporteringsblad


 
För att Papillon-Ringen skall kunna publicera utställningsresultat och Top 10, krävs att klubbens medlemmar rapporterar in resultaten från utställningar.

BIR-hundens ägare ansvarar därför för att resultatet rapporteras in snarast möjligt efter avslutad utställning. För att säkerställa att resultaten blir korrekt rapporterade, ser vi gärna att även BIM-hundens ägare skickar in ifyllt rapportblad.

Det är önskvärt att hundarnas kompletta titlar anges.

Antal anmälda hundar i varje klass som står i katalogen oavsett HP eller ej deltagit skall redovisas på rapportbladet. Detta gäller dock ej valparna. Där rapporteras endast BIR och BIM valp, eftersom valpar inte beräknas på någon topplista.

Obs ev rättelser ska skickas till results@papillonringen.com ej till webmaster
 

 
Klicka på valfri länk för att ladda hem rapportblad i MsExcelformat alternativt PDF-format.

Rapportblad i MsExcelformat

Rapportblad i PDF-format

Rapportbladet i MsExcelformat kan du med fördel fylla i på skärmen och spara på din dator, för att sedan skicka filen som en bilaga via e-post till results@papillonringen.com.

Rapportbladet i PDF-format måste du skriva ut, fylla i för hand och faxa alternativt skicka per post. För att kunna ladda ner Papillon-Ringens rapportblad i PDF-format krävs att du har gratisprogrammet Adobe Acrobat Reader installerat på din dator.

Hämta "Adobe Acrobat Reader" gratis